ACM Rijopleidingen

Rijschool Alphen aan den Rijn: ACM Rijopleidingen

De rijschool in Alphen aan den Rijn die meer te bieden heeft dan alleen je rijbewijs halen! Bij ACM staat een persoonlijke en professionele begeleiding bij het rijlessen voorop en kan je terecht voor de volgende rijlessen in Alphen aan den Rijn:

  • Autorijlessen
    Goed autorijden leer je met de juiste rijopleiding. Kies voor een versnelde rijopleiding bij ACM om snel je rijbewijs te halen of neem rijlessen in je eigen tempo. Bij ons kan het allemaal.
  • Motorrijlessen
    Lekker rijden in de buitenlucht, genieten van het landschap of makkelijk tussen de files doorrijden op de motor. Met een motorrijopleiding van ACM is dit binnen handbereik.

BOVAG garantie, snel en zeker op weg naar je rijbewijs

BOVAG-rijschool ACM RijopleidingenMet ACM Rijopleidingen ben ik ook aangesloten bij de BOVAG. Les nemen bij een BOVAG-rijschool garandeert je van deskundige instructeurs, goed onderhouden lesauto’s, inzicht in uw vorderingen, een betrouwbare lesovereenkomst en een goed slagingspercentage. Daarnaast zorgt het BOVAG Garantiefonds Rijscholen ervoor dat je altijd een vooruitbetaalde opleiding kunt afmaken bij een andere BOVAG-rijschool, mocht de betreffende rijschool onverhoopt failliet gaan. 

Rijlessen in Alphen aan den Rijn