Home > Alex de Bok

Alex de Bok

Alex de Bok

Instructeur

Ik ben Alex de Bok, geboren in 1977, getrouwd en heb 3 prachtige kinderen.

Wat doe ik in het dagelijks leven:

Sinds 2008 ben ik zelfstandig ondernemer en kunnen bedrijven mij inhuren voor logistieke diensten. Sinds 2010 ben ik tevens rijinstructeur op franchise basis bij ACM Rijopleidingen in de categorie A (motor) en B (auto).

Rijles geven:

Ik vind het super om mijn passie voor auto- en motorrijden over te brengen op mensen die nog niet in het bezit zijn van het juiste papiertje, tegenwoordig pasje. Lesgeven gaat bij mij gepaard met veel humor, maar het leren besturen van een auto of motor staat bovenaan. Samen werken we op een relaxte manier naar het gewenste resultaat.

Hobby’s:

Alles wat met motorrijden te maken heeft vind ik leuk, offroad rijden, choppers, superbikes en motorgp. Overige hobby’s zijn op vakantie gaan en koken (vooral bbq’en) en natuurlijk het eten van de gemaakte lekkernijen.

Mooiste momenten in mijn leven; de geboorte van mijn 3 kinderen, mijn huwelijk met Inge, het racen met mijn racemotor op de diverse circuits in Nederland en het buitenland en het beklimmen van de Kilimanjaro (hoogste berg van Afrika).