Home > Arno Minneboo

Arno Minneboo

Arno Minneboo

Instructeur

“Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt!”

Mijn naam is Arno Christiaan Minneboo (ACM) en ik ben geboren op 8 augustus 1980 en opgegroeid in Alphen aan den Rijn. Vanaf 2001 ben ik de trotse eigenaar van ACM Rijopleidingen. Al jaren geef ik met plezier les in de auto en op de motor. Het mooie van dit vak zijn de verschillende mensen. Niemand is hetzelfde dus geen rijopleiding is hetzelfde. Bij iedereen is het zoeken naar de juiste methode om het gewenste resultaat te halen… het rijbewijs! Fantastisch om die blije gezichten te zien als ze zijn geslaagd!

Mijn passie ligt bij het motorrijden. Heerlijk in de buitenlucht, bocht na bocht en lekker tussen de files door! Deze passie deel ik graag met mijn leerlingen. Leren motorrijden leer je van een motorrijder, dus je zal mij nagenoeg altijd zien volgen met de motor. Vind ik ook veel leuker!

Mijn focus ligt op kwaliteit. Ik hoef niet de grootste rijschool te worden van Alphen aan den Rijn maar wel één van de beste! Met een hoog slagingspercentage probeer ik om me te onderscheiden van de andere rijscholen in Alphen aan den Rijn. Daarnaast heb ik me extra laten scholen bij de KNMV, dé motorrijders vereniging van Nederland, waardoor ik me een gediplomeerd KNMV instructeur mag noemen, de eerste in Alphen aan den Rijn!

Ben je opzoek naar een rijopleiding met passie en focus op kwaliteit dan moet je bij ACM Rijopleidingen zijn!