Home > Daan Jansen

Daan Jansen

Daan Jansen

Instructeur

Mijn naam is Daan Jansen (Jansen zonder K 😉 ) , geboren en getogen in Alphen aan den Rijn. Mensen die mij kennen zouden mij omschrijven als een rustige, zeer geduldige jongen. Makkelijk in de omgang en altijd open voor een goede portie humor, zelf kan ik mijzelf hier natuurlijk ook erg goed in vinden..

Door intensief speurwerk en jarenlange ervaring heb ik van jullie zoveel geleerd dat ik weet hoe ik mijzelf op wil stellen binnen de lessen die ik geef. Dat wil zeggen dat ik samen met jou er alles aan wil doen om onze doelstelling te behalen. Dat houdt niet perse alleen je rijbewijs in, maar voornamelijk jezelf in alle tijden veilig van A naar B te kunnen vervoeren.

De weg die wij samen tegemoet gaan zullen bergen en dalen bevatten (zelfs in Nederland..), maar het doel is natuurlijk om op tegenslagen, risico’s en het onvoorziene wat het verkeer met zich mee brengt te kunnen anticiperen. Met anticiperen bedoel ik dan niet een nieuwe bril te kopen om vooruit te kijken, maar het plan van aanpak zelf standaard al klaar te hebben.

Dit alles wil ik samen met jou bereiken door jou zo veel mogelijk op je gemak te laten voelen, juist fouten te laten maken, plezier te hebben (achter het stuur even zonder alcohol.. – 18+) en om te gaan genieten van de onafhankelijkheid die je voor jezelf zult gaan creëren.

Ik zou het heel tof vinden om dit vertrouwen van jou te mogen ontvangen en samen keihard ons best gaan doen voor nog vele leuke, maar ook veilige kilometers.