Kevin Siebert

Instructeur

Ik ben Kevin Siebert geboren in 1984 in het kleine dorpje Hoogmade. Ik ben getrouwd en heb 1 zoon. In 2008 ben ik samen gaan wonen in Alphen aan den Rijn en voel mij hier nu helemaal thuis! Als hobby sport ik graag en mag ik ook graag motorrijden (rijbewijs ook bij ACM gehaald). Ook heb ik het altijd fijn gevonden om auto te rijden en ik kijk daarnaast ook graag naar autosport.

Na ruim 18 jaar gewerkt te hebben in de hoveniers branche vond ik het nu wel tijd voor verandering. Al een aantal jaar ging mijn interesse uit naar het vak van rijinstructeur. In 2019 durfde ik de stap te nemen en heb ik mij aangemeld voor de opleiding bij de verkeersacademie. Wat een leuke tijd heb ik daar gehad maar vooral enorm veel geleerd. Tijdens de opleiding werd ik alsmaar enthousiaster om aan het werk te gaan als rijinstructeur. In september 2020 heb ik de opleiding met succes afgerond en kon ik eindelijk aan de slag.

Vanaf oktober 2020 ben ik dan ook al aan het lesgeven bij ACM rijopleidingen. Een bedrijf met passie voor het vak. Precies wat ik ook wil uitstralen! Het lijkt mij superleuk om mijn kennis door te geven aan mijn nieuwe leerlingen en hen te voorzien van hun rijbewijs. Ik vind vertrouwen en een goede sfeer erg belangrijk in de auto. Als het vertrouwen er is dan gaat het leren onderweg een stuk makkelijker en wordt het ook een leuke tijd onderweg!

Dus zie ik jou binnenkort bij mij in de auto?! Dan maken we er een leuke tijd van en help ik jou aan je rijbewijs. Het pasje waar jij je hele leven plezier van kan hebben.